您好,欢迎来到乌干达新闻中心!


乌干达驻华大使馆

乌干达共和国驻华大使馆委托泛洲文化传播承办

乌干达共和国总统穆塞韦尼向南苏丹提供军事支持

2018-11-02 16:07:11    责任编辑:钱勇   

来源:共工日报社-共工网

字体:

 

Attended peace day celebrations in Juba, South Sudan. The leadership of the warring factions made the right choice to attend to logic and end conflict. The people of South Sudan have carried this burden and time has come to rest. I congratulate them on this historic moment.      

在南苏丹朱巴参加和平日庆祝活动。交战派别的领导人作出了正确的选择,即注意逻辑,结束冲突。南苏丹人民承受了这一负担,现在该是休息的时候了。我就这一历史性时刻向他们表示祝贺。

Foreigners wanted South Sudan to become a vacuum like Libya and Somalia, I thank Riek Machar and President Salva Kiir for rejecting them and choosing peace. I pledge support from Uganda as we look forward to the concretisation of this peace process.      

外国人希望南苏丹成为像利比亚和索马里一样的真空,我感谢里克·马查尔和总统萨尔瓦·基尔拒绝他们,选择和平。在我们期待这一和平进程具体化的时候,我保证乌干达将提供支持。

Free and fair elections will have to be organised, after building strong national institutions such; as the army and electoral commission to build people's confidence. I wish the Republic of South Sudan good luck in this endeavour.      

在建立强大的国家机构,例如建立军队和选举委员会,以建立人民的信任之后,将必须组织自由和公平的选举。我祝愿南苏丹共和国在这项努力中一切顺利。​​​

来源:共工日报社-共工网

编辑:蔚楠

① 共工网所有原创文章(含图片),未经允许不得转载或镜像;授权转载应在授权范围内使用,并注明来源。
② 部分内容转载自其他媒体,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。
③ 如因作品内容、版权和其他问题需要同本网联系的,请在30日内进行。
  • 要闻
  • 民生
  • 公益
  • 娱乐
  • 环保
  • 房产
  • 旅游
  • 美食
乌干达外宣单位的知会   经营性网站备案信息   不良信息举报中心   北京网络行业协会   网络110报警服务   无线互联网业自律同盟   工信部   商业新媒体联盟

共工卫视介绍 | 共工网介绍 | 团队风采 | 免责条款 | 法律顾问 | 联系我们 | 广告服务 | 工作邮箱

Copyright 2006-2016.《共工网》(www.Kgong.cn). All rights reserved.
报料、求助、咨询、客服Q.1022219136
备案信息:中国互联网视听节目自律公约 (ICP工信部备案号:粤ICP备16101787号-1 )( 国家版权局版权保护登记号:2016SR289684) (百度信誉认证主体识别码:BDV-445201259)